Container huren in Alkmaar?

Denk je eraan om een container te huren? Als je gaat klussen, komt er snel veel afval vrij. Hoe raak je dit makkelijk kwijt? In een paar klikken is dit geregeld. Geef aan welk afval je hebt, of je een 3m3, 6m3, 10m3 of nog grotere container nodig hebt en wanneer je hem wil hebben. Wij regelen de rest. Heb je een kleine klus? Wist je dat je ook een Big Bag (1m3) voor je afval kan huren? Deze wordt per post gestuurd en gebruik je wanneer je wil. Is hij vol, dan laat je hem ophalen.

Waarom een container huren in Alkmaar

Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt, maar buiten dat is Alkmaar ook een hele mooie, karakteristieke stad met haar prachtige grachten en vele monumenten. Fijn om deze mooi te houden, maar ook om er zoveel mogelijk van te genieten. Staat er een bouwcontainer voor de deur, dan gooi je jouw afval daarin en je bent klaar, tijd om andere dingen te doen. Misschien naar het Stedelijk Museum, het Nationaal Biermuseum of natuurlijk lekker eten in het hof van Sonoy.

Bestel een container
Afvalcontainer huren in Alkmaar

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Alkmaar

Oké, je hebt besloten om een afvalcontainer te bestellen, maar mag die in Alkmaar zomaar op straat komen te staan? In Alkmaar zijn er regels opgesteld voor het plaatsen van container op openbare plaatsen. Meestal heb je een vergunning nodig en die je hiervoor kosten te betalen zoals precariobelasting. Of dit voor jou geldt, kan je nalezen op de website van Alkmaar of neem daarvoor contact op met de gemeente. Doe dit 2 tot 4 weken van tevoren, zodat de gemeente tijd heeft om de vergunningaanvraag te behandelen.

Container op eigen grond

Komt de vuilcontainer op eigen grond, dan is het een ander verhaal. Hiervoor heb je geen ontheffing nodig, dit mag altijd. Dat scheelt in kosten, zeker als je hem een aantal weken wil laten staan. Daarnaast scheelt het ook tijd omdat hij vaak dichterbij staat en je bijvoorbeeld stenen via een stortkoker in de puincontainer kan gooien. Hou er rekening mee dat een gevulde afvalcontainer erg zwaar kan zijn, dus let erop waar je hem zet.

Afvalcontainer bestellen Alkmaar

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Rolcontainer huren, zo geregeld

Het afval van je bedrijf regel je ook makkelijk online. In Alkmaar en omgeving zijn er meerdere afvalverwerkers die bedrijfsafval inzamelen. Hierdoor kun je in Alkmaar voor alle afvalsoorten de juiste rolcontainer huren. Je regelt het in een paar klikken online. Vul in wat voor afval je hebt, welke container maten je wil en hoe vaak we ze mogen legen. Dan alleen nog je gegevens en je bent klaar, wij doen de rest. Hier heb je geen omkijken meer naar.

Afval scheiden of niet?

Heb je meerdere afvalsoorten dan kan je die goed scheiden. Door afval in aparte rolcontainers aan te bieden, kan het beter gerecycled worden en draag je bij aan een beter milieu en een betere reputatie voor je bedrijf. Als je alles in de restafval container gooit, wordt alles verbrandt in de oven en gaan er waardevolle grondstoffen verloren. Dat is natuurlijk zonde. Daarom verplicht de overheid bedrijven ook om afval te scheiden als dit kan, oftewel: als je genoeg afval van 1 bepaalde soort hebt om een container te vullen.

Rolcontainer huren regio

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.