Container huren in Purmerend?

Ben of ga je bezig met een klus waarbij veel afval vrijkomt? Denk er dan eens aan om een afvalcontainer te huren. Zo ben je direct van je afval af en kan je verder met klussen. We weten allemaal hoe lang de rij naar de milieustraat kan zijn: op drukke dagen sta je soms tot de Praxis. Zonde, want in Purmerend, Beemster, Ilpendam en omgeving huur je makkelijk een afvalcontainer.

Waarom een container huren in Purmerend

Een afvalcontainer bestellen voor jouw klus zorgt voor gemak en bespaart tijd. Je hoeft geen aanhanger te huren en je hebt geen omkijken naar je afval. Jij gooit je afval in de bak en wij voeren de hem af. Zo simpel is het. 1m3 Big Bag voor een kleine klus of een container van 3m36m3, 10m3 of nog groter. Heb jij tijd om wat te drinken op de Koemarkt, te wandelen in het Purmer bos of naar de kermis als die er is.

Bestel een container
container huren purmerend

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Purmerend

Ga je een afvalcontainer bestellen en komt die op openbare grond, dan heb je in Purmerend soms een vergunning voor nodig en soms is een melding voldoende. Staat hij buiten het centrum en blijft hij niet lang staan, dan is een melding vaak voldoende. Kijk voor de exacte voorwaarden op de website van Purmerend of neem contact op met de gemeente. Doe dit goed op tijd (liefst 8 weken), zodat de gemeente tijd heeft om het te verwerken. Hou er rekening mee dat er kosten bij kunnen komen.

Container op eigen terrein in Purmerend

Kan je de container op eigen grond kwijt, dan is dit handig. Je hoeft dan geen vergunning aan te vragen of melding te maken en het scheelt vaak tijd. Een container op eigen terrein mag altijd. Doordat de container meestal dichterbij staat, hoef je minder ver te lopen en als dit nodig is kan je de container onder een raam zetten zodat je puin zo via een stortkoker in de bak kan laten vallen. tip: zet de container niet op dunne tegels: een volle container kan zwaar zijn en het is zonde als de tegels dan breken.

container huren purmerend

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Rolcontainers huren, zo geregeld

Als ondernemer in Purmerend wil je het liefst zoveel mogelijk tijd aan je bedrijf besteden en niet lang bezig zijn met je bedrijfsafval. Daarom bestel je rolcontainers gewoon makkelijk online en zit je niet vast aan lange contracten of vage voorwaarden. Restafval, papier en karton, PD, flessenglas of archief? Je hebt het in no-time geregeld.

Moet ik bedrijfsafval scheiden in Purmerend?

In Purmerend, net als in andere steden, moet je als ondernemer bedrijfsafval scheiden als dit mogelijk is. Dit heeft de overheid bepaald. In feite komt het erop neer dat als je voldoende afval hebt van 1 afvalsoort, dat er verwacht wordt dat je het apart aanbiedt. Heb je een klein bedrijf of niet zoveel afval, dan mag je (bijna) alles in de restafval container stoppen.

Bedrijfsafval Purmerend

Heb je bedrijfsafval in Purmerend, bijvoorbeeld in het centrum, Overwhere of in de Baanstee? Huur je rolcontainers in 3 minuten. Wat voor bedrijfsafval je ook hebt, je vindt je rolcontainers online. Restafval, papier en karton en zelfs koffiedik of koffiebekers, 120 liter, 240 liter, 660 liter, 1.100 liter of een andere maat, je regelt het makkelijk zelf. Geef aan wat voor afval je hebt, hoe groot de container moet zijn en hoe vaak we hem mogen legen. Dan nog je gegevens en je bent klaar. Wij zorgen voor de rest.

Bereken je prijs of bekijk de tarieven voor het huren van rolcontainers.