Container huren in Venlo?

Klussen kan veel meer tijd kosten dan je zou willen. Als je dan ook nog je afval weg moet brengen en daarna  misschien de auto weer schoon moet maken, kan dit nog flink oplopen. Ga je klussen, huur dan een container, dan ben je direct van je afval af en heb je er geen omkijken naar. Dit scheelt tijd, is veiliger en bespaart een hoop energie. Venlo, ooit gesticht door de Romeinen, is een van de oudste steden en heeft een prachtig historisch centrum. Bespaar je de ritjes naar de milieustraat en ga lekker naar de binnenstad, het Limburgs museum of Beej Benders.

Kan ik alle containers bestellen in Venlo?

In Venlo kan je containers bestellen van 3m3, 6m3, 10m3 of zelfs nog groter. Heb je juist een kleine klus, bestel dan een 1m3 Big Bag voor je afval. Deze wordt thuisbezorgd en gebruik je wanneer je hem nodig hebt. Is hij vol, dan laat je hem ophalen. Welke afvalsoort je ook hebt, je huurt een afvalcontainer in een paar klikken. Ga je je tuin winterklaar maken, de schuur opruimen of de badkamer verbouwen, je bent je afval direct kwijt.

 

Bestel een container
Container huren in Venlo

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Venlo

Als je een afvalcontainer gaat huren, heb je in Venlo meestal een ontheffing nodig. Komt hij op gemeente grond zoals een parkeervak, de straat of een andere openbare ruimte, zorg dan dat je deze daar mag plaatsen voor hij geleverd wordt. Op de website van Venlo vind je hier informatie over en kan je een ontheffing aanvragen. Doe dit op tijd zodat de gemeente je aanvraag kan behandelen. Vaak is een week voldoende, maar gaat het om een speciale aanvraag, dan kan je beter nog eerder aanvragen. Hou er rekening mee dat er kosten aan verbonden kunnen zijn.

Container n Venlo op eigen terrein plaatsen

Een container op je eigen erf laten zetten heeft veel voordelen. Allereerst omdat je daar geen vergunning voor nodig hebt en dit dus ook in kosten scheelt. Daarnaast kan je zelf bepalen waar de vuilcontainer precies geplaatst wordt zodat je bijvoorbeeld minder ver hoeft te lopen of dat je het puin via een stortkoker in de puincontainer kan gooien. Wil je de container op tegels neerzetten? Check dan of de tegels dit aankunnen, een volle afvalcontainer kan flink zwaar zijn.

Vergunning voor container huren Venlo

Rolcontainer huren, zo geregeld

Als ondernemer in Venlo wil je niet lang met je afval bezig zijn. Je wil gewoon je rolcontainers bestellen en verder met ondernemen. Waarom zou bedrijfsafval veel tijd moeten kosten? Je regelt het gewoon in een paar klikken. En lange contracten of ingewikkelde voorwaarden, daar doen we niet aan.

Welke rolcontainers heb ik nodig?

Als je bedrijfsafval hebt, moet dit op de juiste manier afgevoerd worden. Maar wist je dat je ook verplicht bent om het te scheiden als dit mogelijk is? Dit heeft de overheid bepaald. Kan je bijvoorbeeld een container vullen met plastic en drankverpakkingen, dan die je hiervoor een PD container te huren. Heb je veel glas of organisch afval omdat je een professionele keuken hebt, dan bestel je een container voor flessenglas en/of een voor organisch afval (swill). Heb je veel afval, dan kan je kiezen voor een grotere container, of om deze vaker te laten legen. Vaker laten legen is bijvoorbeeld handiger bij etensresten, terwijl een grotere container weer makkelijk is bij papier en karton, zodat je dozen niet klein hoeft te vouwen.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.