Container huren in Hilversum?

Woon je in mediastad Hilversum en heb je een verbouwing of andere klus gepland staan? Een afvalcontainer bestellen is zo gebeurd en ideaal om makkelijk en snel van je afval af te komen. Je gooit het in de bak en je bent er vanaf. Is de container vol, dan halen we hem op. Zo makkelijk kan het zijn. Bestel je hem op werkdagen voor 16:00 dan staat hij de volgende werkdag al voor je deur.

Welke container heb ik nodig?

Welke container je nodig hebt, ligt eraan wat voor klus je gaat doen. Ga je de tuin snoeien, breek je een muurtje uit of ga je flink opruimen? Komen er meerdere afvalsoorten vrij, dan heb je vaak een bouwafval container nodig, heb je vooral 1 soort, dan kan je beter een container voor die soort huren. Die is meestal goedkoper. Is het een kleine klus, dan heb je misschien wel genoeg aan een 1m3 Big Bag. Heb je meer afval, dan zijn er containers van 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter. Weet je niet zo goed welke container je precies nodig hebt, doe dan de container check.

 

Bestel een container
Container huren in Hilversum

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Hilversum

Ben je van plan een afvalcontainer te bestellen en wil je die op een openbare plek neerzetten, zoals de stoep. langs de weg of op een parkeerplek, dan moet je hiervoor melding doen bij de gemeente of zelfs een vergunning aanvragen. Of je een ontheffing nodig hebt of niet, ligt eraan waar hij komt te staan, hoe groot de container is en hoe lang je hem wilt laten staan. De voorwaarden vind je op de website van Hilversum. Hou er rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn.

Container op eigen grond? Geen vergunning nodig

Wil je de container op eigen grond laten plaatsen, dan heb je hier geen toestemming voor nodig van gemeente Hilversum. Dit mag altijd. Dit scheelt tijd en kosten voor het aanvragen van een ontheffing en bespaart je verbouwingsstress. Daarnaast maakt een vuilcontainer op eigen terrein het klussen een stuk makkelijker, efficiënter en veiliger. Je bent direct van je afval af, er zwerven geen (scherpe) brokken en je hebt er geen omkijken naar.

Container vergunning hilversum mediastad

Rolcontainer huren in Hilversum

Een onderneming runnen in mediastad Hilversum kost meestal al genoeg tijd. Je wil niet ook nog tijd kwijt zijn aan het beheren van je bedrijfsafval. Komt er afval vrij in jouw bedrijf, bestel je rolcontainers gewoon online in een paar stappen en je bent klaar. Wij zorgen voor de rest. Geen lange contracten of ingewikkelde voorwaarden.

Afval scheiden in Hilversum

Als je veel bedrijfsafval hebt en je kan dat scheiden in verschillende afvalsoorten, dan ben je verplicht om dat apart aan te bieden. Zo heeft de overheid bepaald voor ondernemers. Heb je niet zoveel afval, dan mag het meeste gewoon in de restafval container, maar heb je bijvoorbeeld genoeg PD of organisch afval (swill) om een container te vullen, dan dien je hier aparte containers voor te hebben. Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor je reputatie en vaak ook voor de kosten. Papier en karton is bijvoorbeeld goedkoper dan restafval, maar ook een swill container kan geld besparen doordat deze omgeruild wordt voor een schone in plaats van alleen geleegd.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.