Container huren in Emmen?

Ga je klussen in Emmen en komt daar veel afval bij vrij, denk er dan eens aan om een afvalcontainer te huren. Met een vuilcontainer voor de deur ben je direct van je (bouw)afval af. Zo hou je de werkplek opgeruimd, veilig en bespaar je tijd met ritjes naar de milieustraat. Zo kun jij verder klussen en ben je sneller klaar. Kun je daarna andere dingen doen.

Waarom een container huren in Emmen?

Emmen staat natuurlijk bekend om Wildlands Adventure Zoo Emmen en de hunebedden, maar heeft ook een sfeervol centrum, veel terrasjes, winkels en mooie wandel of fietsroutes. Er is veel te doen en nog meer te zien. Klussen kost veel tijd, zeker als je telkens spullen moet kopen en je puin weg moet brengen. Heb je een klus gepland, zorg dat je alles in huis hebt en er een afvalcontainer voor de deur staat, dan hou je tijd over om met de kinderen het bos in te gaan, het openlucht museum of natuurlijk naar het dierenpark.

Bestel een container
Afvalcontainer bestellen Emmen

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning nodig voor container in Emmen?

Ga je een container bestellen in Emmen, dan mag je die niet altijd op de openbare weg laten plaatsen. Vaak kan het wel en is het niet nodig om hiervoor ontheffing aan te vragen, maar soms heb je deze wel nodig. Dit ligt aan de grootte, de plaats en hoe lang hij staat. Wil je een container huren, kijk dan eerst even op de website van Emmen of neem contact op met de gemeente om te controleren wat voor jou geldt. Op de website kan je een ontheffing aanvragen en zien wat de kosten voor de aanvraag zijn.

Container in Emmen op eigen erf

Komt de container niet op gemeentegrond, maar op eigen terrein, dan heb je hier geen toestemming van de gemeente Emmen voor nodig. Je hoeft dan ook geen melding te doen. Dit scheelt in tijd en kosten. Een container op eigen terrein heeft veel voordelen, maar hou er wel rekening mee dat een container (zeker een volle) veel kan wegen. Je wil niet dat je tegels breken door het gewicht of de vrachtwagen geen ruimte heeft om hem neer te zetten. Bedenk daarom vooraf waar de bak geplaatst wordt.

Container huren Emmen

Rolcontainer huren in Emmen

Een bedrijf runnen in Emmen kost meestal al genoeg tijd en energie. Je wil niet ook nog lang bezig zijn met het afvoeren van je bedrijfsafval of  onduidelijke voorwaarden doornemen. Daarom bestel je gewoon simpel en snel je rolcontainers online. Jij geeft aan welke afvalsoorten je hebt, hoe groot de rolcontainers moeten zijn en hoe vaak je ze geleegd wil hebben en wij doen de rest.

Welke rolcontainer heb ik nodig?

Als je voldoende afval hebt van 1 afvalsoort, dan is het goed om dit te scheiden. Dit is door de overheid ook verplicht voor ondernemers. Je mag dus niet zomaar alles in de restafval container gooien. Heb je veel dozen, dan is daar een papier en karton container voor. Heb je veel plastic en drankverpakkingen, dan kies je een PD container en (gekookt) voedsel gooi je in een organisch afval/swill container.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.