Container huren in Ede?

In Ede een afvalcontainer huren? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel hem online. Ga je bijvoorbeeld verhuizen, heb je een verbouwing of maak je de tuin winter/lente klaar? Met een afvalcontainer ben je direct van je afval af en heb je er geen omkijken naar. Weet je al welke container je nodig hebt, bestel hem dan in een paar klikken. Weet je het nog niet precies, doe dan eerst de containercheck en je weet het direct.

Alle container beschikbaar in Ede

Ede is een prachtige stad. Uiteraard bekend om de slag om Arnhem, haar molens en vlakbij de Veluwe. Maar ook is de afvalverwerking goed geregeld. Er zijn voldoende afvalverwerkers in de regio, waardoor alle containers beschikbaar zijn. Heb je een 1m3 Big Bag nodig of een container van 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter, in een paar klikken staat hij voor je deur. TIP: wil je in het weekend klussen, zorg dan dat de container vrijdag of liever nog donderdag wordt geleverd, zodat hij er zaterdag staat. De container mag toch tot 4 weken huurvrij blijven staan.

Bestel een container
container huren Ede

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren

Mag je in Ede zomaar een container op gemeentegrond zetten? In Ede heb je meestal toestemming of een vergunning nodig. Of dit in jouw situatie het geval is, kun je controleren op de website van Ede. Doe dit op tijd zodat de gemeente tijd heeft om jouw verzoek te verwerken. Het liefst zo vroeg mogelijk, maar zorg dat je het in ieder geval 2 weken van te voren doet. Hou er rekening mee dat er mogelijk kosten aan verbonden zijn.

Container in Ede op eigen terrein

Ga je de container op eigen grond zetten, dan heb je in Ede geen vergunning nodig. Dit mag altijd. Een container op je oprit of in de tuin heeft veel voordelen. Heb je veel en zwaar puin, dan is het sowieso fijn dat je niet ver hoeft te lopen of je kan het zelfs via een stortkoker in de puincontainer laten vallen. TIP: let erop dat de ondergrond stabiel en stevig is. Een volle container is erg zwaar en het is zonde als er daardoor schade ontstaat.

vergunning container ede

Rolcontainers huren in Ede

Ook rolcontainers bestel je makkelijk online. Voor je bedrijfsafval heb je speciale rolcontainers die op vaste dagen wordt geleegd. Geef aan welke afvalsoort je hebt, hoe groot je de rolcontainer wil en hoe vaak hij geleegd mag worden. Dan alleen nog je gegeven invullen en klaar.

Bedrijfsafval in Ede

Heb je een bedrijf in Ede en komt er afval vrij, dan moet dit op correcte manier door een gecertificeerd bedrijf worden afgevoerd. Dit regel je makkelijk zelf. Jij geeft aan welke rolcontainers je voor jouw bedrijf nodig hebt en wij regelen de rest. Je hebt hier geen omkijken naar en je zit niet vast aan lange contracten. Gewoon je bedrijfsafval geregeld zonder zorgen.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.