Container huren?

Een container huren als je gaat klussen is een goed idee. Ga je jouw tuin aanpakken, flink opruimen of verbouwen, dan komt er veel afval vrij. Staat er een afvalcontainer voor de deur, dan gooi je het afval erin en je bent klaar. Direct van de rommel of brokstukken af. Dan ligt het niet meer in de weg en kan je ook niet per ongeluk in iets scherps staan.

Welke container kan ik het beste bestellen?

Welke container je nodig hebt, ligt aan de klus die je gaat doen. Ga je in de tuin werken, dan bestel je een gemengd tuinafval of, als je alleen gaat snoeien, een groencontainer. Heb je een verbouwing waar meerdere afvalsoorten vrij komen, dan kies je een bouwcontainer, komen er alleen steensoorten vrij, dan kan je beter een puincontainer huren.

3m3, 6m3, 10m3 of nog groter? Voor elke klus is er een afvalcontainer. Heb je een kleine klus? Wist je dat je ook een Big Bag voor je afval kan bestellen?

Bestel een container
Container huren in Deventer

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Deventer

Ga je een afvalcontainer bestellen, zorg dan dat je weet waar hij mag staan. Komt hij op gemeentegrond, dan moet je daar een melding ingebruikname openbare grond (MIOG) voor indienen. Vaak is dit voldoende, maar soms heb je ook een vergunning nodig. Kijk voordat je een container huurt even op de website van Deventer wat voor jou geldt. Hier vind je ook de voorwaarden en kosten. Doe dit op tijd zodat gemeente Deventer tijd heeft om hierop te reageren. Over het algemeen is 2 weken van tevoren voldoende, maar hoe eerder hoe beter.

Vergunning nodig voor eigen grond?

Komt de container in Deventer op eigen terrein, dan heb je geen ontheffing nodig en hoef je dit ook niet te melden. Dit mag altijd en heeft veel voordelen: vaak minder ver lopen, mogelijkheid om via stortkoker afval in de puin– of bouwcontainer te gooien en je hebt minder kans dat anderen vuilnis in jouw container gooien. Let er wel op waar je hem neerzet, want als de container gevuld is, kan hij flink zwaar zijn.

Afvalcontainer bestellen Deventer

Rolcontainer huren, zo geregeld

Heb je een bedrijf in Deventer en komt er afval vrij? Laat je bedrijfsafval simpel afvoeren. Je bestelt rolcontainers gewoon online, zonder lange contracten en ingewikkelde voorwaarden. Je geeft aan welke afvalsoorten je hebt, hoe groot je de containers wil en hoe vaak ze geleegd mogen worden. Dan alleen nog je gegevens invullen en klaar. Kan jij weer verder met ondernemen, wij doen de rest.

Bedrijfsafval scheiden in Deventer

Heb je meerdere afvalsoorten, dan is het goed om deze zoveel mogelijk te scheiden. Dit is goed voor het milieu, je reputatie en het kan ook schelen in kosten doordat papier en karton bijvoorbeeld goedkoper is en de organisch afval container gewisseld wordt in plaats van geleegd, zodat je telkens een schone hebt. Daarnaast verplicht de overheid je om bedrijfsafval te scheiden als je voldoende hebt om dit apart aan te bieden.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.