Heb je vragen? Bel of chat met ons - 085-3035343
Home » Klantenservice

Bedrijfsafval?

Nieuw! Rolcontainers

Klantenservice

Vragen, opmerkingen of ideeën? We staan je graag persoonlijk te woord. Sommige vragen krijgen we vaker en daarom hebben we de antwoorden hiervan al voor je verzameld op de pagina; veel gestelde vragen.  Je kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon: 085-3035343, via mail: info@containeronline.nl of rechts onderin via de chat.

Over ContainerOnline

Eenvoudig online een afvalcontainer huren, dat is de gedachten achter ContainerOnline.nl. Veilig afrekenen via iDeal, creditcard of op factuur achteraf via Klarna. De container wordt de volgende werkdag geplaatst en opgehaald wanneer deze vol is.

ContainerOnline is zelf geen afvalverwerker, maar een bemiddelaar tussen particulieren (en soms ook bedrijven) en  afvalinzamelaars in heel Nederland. Zo kunnen wij in elke uithoek van Nederland de beste (goedkoopste) afvalverwerker inschakelen om bij jou thuis een afvalcontainer te plaatsen. ContainerOnline rekent met vaste all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief huur, transportkosten, verwerkingskosten en inclusief BTW.

Je weet dus vooraf precies wat je betaalt. Het enige wat wij van jou vragen is de juiste afvalsoort/container te bestellen zodat de prijs klopt. Zeker weten? Doe dan de Container Check.

Doordat de afvalverwerkers dagelijks afvalcontainers in opdracht van ContainerOnline plaatsen, hebben wij gunstige inkoopprijzen. Als klant van ContainerOnline profiteer jij hiervan mee en betaal je bij ContainerOnline vaak minder dan ergens anders.

 

De beste keuze voor het milieu

De beste inzamelaar, dat is niet alleen de goedkoopste maar ook de inzamelaar die het dichtstbij is gevestigd én die het afval, dat moet worden afgevoerd, het beste kan verwerken. ContainerOnline werkt met lokale afvalverwerkers om CO2 uitstoot te beperken. Zij maken immers de minste kilometers om een afvalcontainer bij jou thuis te plaatsen. Afvalcontainers worden op route gereden. Alle adressen worden de dag ervoor op een zo efficiënt mogelijke route ingepland.

Daarnaast is de beste inzamelaar, de afvalinzamelaar die het afvalverwerkingsproces zo efficiënt mogelijk heeft ingericht. Dit zit als volgt: Afvalverwerkers nemen vaak alle afvalsoorten aan, maar hebben niet voor alle afvalsoorten het verwerkingsproces goed ingericht. Veelal zijn de bedrijven gespecialiseerd in één of een paar afvalstromen.

De afvalsoorten welke daar niet bij horen worden óf naar een andere locatie gereden (extra kilometers) of niet goed gerecycled, wat betekent dat een groot deel de verbrandingsoven in gaat. Zonde! Om het milieu te besparen moeten we zuinig omgaan met onze grondstoffen.

Voor elke klus een container

container huren usp Binnen 1 werkdag geplaatst
container huren usp Altijd een container beschikbaar
container huren usp 4 weken huurvrij
container huren usp ALL-IN prijs
container huren usp Veilig betalen met iDeal of achteraf
container huren usp In heel Nederland

betalen met iDeal en achteraf klarna

Afvalcontainer huren

Zelf een container huren, het is niet meer weg te denken tegenwoordig. Het gemak van een afvalcontainer huren voor thuis. Geen aanhanger meer huren of een vieze auto van bouwafval of grofvuil wanneer je het zelf wegbrengt. ContainerOnline is de webshop om jouw container te huren. Wij schakelen de goedkoopste aanbieder in, in jouw regio. Dit is niet alleen voordelig voor je portemonnee maar door zo min mogelijk kilometers te rijden beter voor het milieu.