Veel mensen kiezen ervoor om online een afvalcontainer te bestellen in plaats van hun afval naar de milieustraat te brengen. Dit heeft te maken met de snelheid van de levering en het gemak dat je zelf niet heen en weer hoeft te rijden. Daarnaast kiezen ook veel bouwbedrijven, hoveniers en aannemers ervoor om containers snel online te bestellen. Heb je als ondernemer regelmatig een container nodig? Dan kan je ook gebruik maken van onze containerservice.

Online een container bestellen is ontzettend makkelijk. Kies een containermaat, een afvalsoort en de container wordt veelal de volgende werkdag bij jou voor de deur geplaatst. De voordelen?

#1 Snelheid

Voor 16.00 uur besteld is vaak de volgende werkdag al geleverd. Handig wanneer je last minute wilt gaan klussen.

#2 Beschikbaarheid

Omdat wij met een groot netwerk van leveranciers werken, is er altijd een grote voorraad beschikbaar. Hierdoor werken wij door het hele land, van Amsterdam tot Groningen tot aan Maastricht met dezelfde korte levertijden.

#3 Betalen via IDEAL of achteraf

Bij ContainerOnline betaal je veilig online via iDEAL of via achteraf betalen met Klarna. Zo betaal je overal snel en veilig.

Persoonlijk contact?

Vragen over het bestellen van een container? Onze klantenservice is te bereiken via de chat op onze website, via de mail of telefonisch van 07.30 uur tot 17.00 uur.

Waarom een container huren

Natuurlijk is een container huren gemakkelijk. Wij zetten de container neer, je vult hem, wij voeren de container af en je bent van het afval af. Het scheelt je veel tijd, je auto wordt niet vies en/of je hoeft geen aanhanger te huren.
Daarnaast kan je bij de gemeentewerf meestal slechts terecht voor maximaal 1 kuub (of soms minder) bouwafval. Gemeenten die wel meer bouwafval accepteren, zullen na de eerste kuub bouwafval, kosten in rekening brengen. Deze kunnen flink oplopen. Reken je het om, dan ben je goedkoper uit door een container te huren. Goedkoop, tijd- en kostenbesparend. Alleen maar voordelen.

Container bestellen in 3 stappen

  1. Kies een containermaat (Twijfel je? Kies dan een maat groter. Wanneer je een extra container moet bestellen ben je namelijk duurder uit.
  2. Kies een afvalsoort (Bekijk alle afvalsoorten of doe de ContainerCheck voor advies)

Containerafmetingen

De afvalcontainer voor bouwafval is er in 3 verschillende afmetingen en in 4 uitvoeringen.

De 3m3 container,  ook wel “3 kuubs container”,
De 6m3 container,  ook wel “6 kuubs container”,
De 10m3 container,  ook wel “10 kuubs container”
De 10m3 container gesloten,  ook wel “gesloten 10 kuubs container”,

Container afvalsoorten huren

ContainerOnline heeft afvalcontainers voor veel verschillende afvalsoorten. Welke container je nodig hebt heeft te maken met welke afvalsoorten er vrij komen. Wat mag er wel in de container en wat niet? Kijk bij de verschillende afvalsoorten voor meer informatie of doe de Container Check voor persoonlijk advies.

Container huren vergunning nodig

Of je een vergunning nodig hebt hangt af van de locatie waar de container komt te staan en in welke gemeente. Op eigen terrein is het altijd toegestaan om zonder vergunning een container te plaatsen. Wil je een container plaatsen op gemeentegrond, bijvoorbeeld een parkeervak, de stoep of op de straat? Ga dan na wat de regels zijn in jouw gemeente. In sommige gemeenten volstaat een melding of hoef je enkel telefonisch om toestemming te vragen. In andere gemeenten heb je een ontheffing of zelfs een vergunning nodig. We hebben deze informatie voor je verzameld, maar omdat de regels kunnen veranderen is het raadzaam het altijd zelf te checken.

Goedkoper container huren

Bij ContainerOnline garanderen we altijd een voordelig tarief. Wij werken alleen met vaste all-in tarieven. Dit betekent dat je vooraf precies weet wat je betaalt en niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Voor dit vaste tarief wordt de container geplaatst, weer afgevoerd én wordt het afval verwerkt. De prijs is altijd incl. BTW. De container mag na plaatsing 4 weken huurvrij blijven staan.

* Vraag altijd na bij de gemeente of de container op de stoep geplaatst mag worden. Op je eigen oprit of tuin heb je geen vergunning nodig.

Martijn is online marketeer, SEO-specialist en vooral ook afval en container expert. Duurzaamheid houdt hem in zijn greep en in zijn vrije tijd klust en tuiniert hij graag.