Je gaat klussen en hebt een afvalcontainer bij ons besteld. Goed bezig! Maar dan ontvang je de plaatsingsopdracht en er is stress! Je bent namelijk niet thuis wanneer de container wordt geplaatst. Wat nu?

Geen probleem! Wij plaatsen de container ook wanneer je niet thuis bent. Zo hoeven er geen belangrijke afspraken afgezegd te worden en hoef je niet de hele dag te gaan zitten wachten. Toch is het wel handig als de container op de juiste plaats wordt gezet. We hebben daarom een aantal tips verzameld waardoor de container altijd juist geplaatst wordt.

#1 Geef aan waar de container geplaatst moet worden

Geef bij het bestellen in het vakje ‘opmerkingen’ duidelijk aan waar de container geplaatst moet worden. Dit kan bijvoorbeeld op de parkeerplaats voor het huis, links van de garage of in de tuin zijn. De chauffeur krijgt deze aanwijzingen te zien, dus houd het duidelijk en concreet.

#2 Reserveer de aangewezen plaats

Reserveer of markeer de plaats waar de container moet komen te staan en geef dit door bij de bestelling, zodat wij de chauffeur op de hoogte kunnen stellen. De plek waar de container moet komen te staan kan je bijvoorbeeld markeren met een lintje of door er een pionnetje voor te zetten.

#3 Breng de buren op de hoogte

Laat de buren weten dat er een container wordt geplaatst. Op deze manier weten wij bijvoorbeeld dat ze een bepaalde parkeerplaats die dag niet moeten gebruiken en is er misschien wel een aardige buur die even gaat kijken of de container op de juiste plek wordt neergezet. Daarnaast is het meteen handig om te vermelden dat er géén ander materiaal door de buren in de container mag worden gegooid. Lees hier meer tips om te voorkomen dat er ongewenst afval van een ander in je container terecht komt.

Liever even met een van onze medewerkers overleggen? Geen probleem onze klantenservice staat voor je klaar!

Martijn is online marketeer, SEO-specialist en vooral ook afval en container expert. Duurzaamheid houdt hem in zijn greep en in zijn vrije tijd klust en tuiniert hij graag.