Heb je vragen? Bel of chat met ons - 085-3035343
Vergunning nodig huren container
Home » Vergunning Utrecht

Vergunning nodig

Wil je een container huren en vraag je je af of je een vergunning nodig hebt? Op eigen terrein is het altijd toegestaan om een afvalcontainer te plaatsen. Hiervoor heb je geen vergunning nodig. Komt de container op gemeentegrond? Controleer dan de regels van de gemeente.

Gemeenten in Utrecht

Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om na te gaan of je een vergunning nodig hebt en zodoende deze aan te vragen. Wij helpen je wel door uit te zoeken wat de regels zijn in jouw gemeente. Helaas wijzigen deze regels wel eens. Het kan daarom mogelijk zijn dat de informatie niet meer klopt. Laat je het ons dan even weten?

Voor elke klus een container

container huren usp Binnen 1 werkdag geplaatst
container huren usp Altijd een container beschikbaar
container huren usp 4 weken huurvrij
container huren usp ALL-IN prijs
container huren usp Veilig betalen met iDeal of achteraf
container huren usp In heel Nederland

betalen met iDeal en achteraf klarna

Afvalcontainer huren

Zelf een container huren, het is niet meer weg te denken tegenwoordig. Het gemak van een afvalcontainer huren voor thuis. Geen aanhanger meer huren of een vieze auto van bouwafval of grofvuil wanneer je het zelf wegbrengt. ContainerOnline is de webshop om jouw container te huren. Wij schakelen de goedkoopste aanbieder in, in jouw regio. Dit is niet alleen voordelig voor je portemonnee maar door zo min mogelijk kilometers te rijden beter voor het milieu.