Container huren in Súdwest-Fryslân?

Container huren in Sneek, Bolsward, Joure of een andere stad in Súdwest-Fryslân? Ga je verbouwen of heb je een andere klus, dan is een afvalcontainer bestellen een slimme zet. Er komt veel afval vrij en telkens naar de milieustraat rijden, kost veel tijd. Met een container voor de deur ben je direct van je afval af en heb je geen rondzwervend (scherpe) brokstukken op je werkplaats. En vaak is een container huren voordeliger dan je denkt.

Bolsward, Hindeloopen, IJlst, Sneek, Stavoren, Workum

Rij je de Afsluitdijk over, of schaats je vanaf Leeuwarden, dan kom je Súdwest-Fryslân, ofwel Súdwesthoeke, in. Met 6 van de steden van de 11-stedentocht, de grootste oppervlakte en de tweede gemeente van Friesland, een belangrijke gemeente te noemen. Met het groene landschap en mooie water een uniek stukje tussen Sneek, Stavoren en de Afsluitdijk. Ga je klussen, huur dan een container voor je afval, dan heb je veel meer tijd om te genieten van dit prachtig stukje Friesland.

Bestel een container
Afvalcontainer bestellen Sneek en Sudwest Fryslan

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Súdwest-Fryslân

Ga je een container huren en wil je deze op de weg, parkeervak of andere openbare plek zetten, dan moet je in Súdwest-Fryslân hier melding van maken. Meestal is een melding voldoende en heb je geen vergunning nodig. In sommige gevallen moet je wel ontheffing aanvragen. Bijvoorbeeld als je niet kan voldoen aan de voorwaarden die de gemeente stelt. Check daarom altijd voordat je een container laat plaatsen de website van Súdwest-Fryslân.

Container op eigen terrein in Súdwest-Fryslân

Als de container op je erf, oprit of in de tuin komt, dan heb je geen vergunning nodig. Je hoeft dan ook geen melding bij de gemeente te doen. Op eigen grond mag een container altijd staan. Handig als je een stortkoker wil gebruiken en het zorgt ervoor dat anderen geen spullen in jouw container kunnen gooien. Als er een verkeerde afvalsoort inzit, kan je een flinke naheffing krijgen. Dat is zonde natuurlijk. Denk ook goed over de plek waar je de container laat plaatsen, zodat de zware container geen schade zal veroorzaken.

Vergunning nodig container Súdwest-Fryslân

Rolcontainer huren in Súdwest-Fryslân

Heb je een bedrijf in Súdwest-Fryslân, dan wil je dat je bedrijfsafval op de juiste manier wordt afgevoerd, maar je wil daar zelf zo min mogelijk werk aan hebben. Begrijpelijk. Bestel je rolcontainers daarom in een paar klikken online en wij zorgen voor de rest. Zonder lange contracten of moeilijke voorwaarden. Gewoon je bedrijfsafval geregeld, zonder poespas.

Welke rolcontainer past bij mijn bedrijf?

Er zijn best wat afvalsoorten en rolcontainers. Welke past het best bij jouw bedrijf? Als je veel afval produceert, dan verplicht de overheid ondernemers om je afval te scheiden als dit mogelijk is. Heb je bijvoorbeeld veel plastic, dan kies je een PD container, heb je veel etensresten uit de keuken, dan is een organisch afval container een goede. Heb je niet veel afval, dan is vaak alleen een restafval container voldoende, misschien eventueel in combinatie met papier en karton. Buiten de afvalsoorten is het ook goed om na te denken over het formaat. Heb je niet zoveel ruimte of geen buitenplek, dan kan je beter een kleinere container nemen en hem eventueel vaker laten legen. Wist je dat een 660 liter container door een normale deur past? Als je vaak kartonnen dozen hebt, is het handig om een grotere container te bestellen, zodat je niet veel hoeft klein te vouwen.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.