✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Over ContainerOnline

ContainerOnline is de online webshop van Wastenet inzameling. Door onze ervaring in afvalinzameling hebben wij gemerkt dat de prijzen voor het afvoeren van afval niet transparant zijn. Daarnaast hanteren veel online webshops te hoge tarieven. Bestel voordelig en snel op www.containeronline.nl

Rolcontainers
ContainerOnline plaatst eigen rolcontainers. Hierdoor kunnen we in uw vestigingsplaats de rolcontainer door de meest voordelige afvalinzamelaar laten ledigen. Zo houden wij de prijs scherp! ContainerOnline is onafhankelijk van de afvalinzamelaars. Wij houden de markt scherp en wijzigen van transporteur als hierdoor uw dienstverlening en tarief kunnen verbeteren.

In onze overeenkomsten hanteren wij een korte looptijd van 12 maanden en een korte opzegtermijn van één maand. Bij ContainerOnline betaalt u geen milieutoeslag of plaatsingskosten. Wij bieden een oplossing voor: Restafval, Papier/Karton, Archiefvernietiging, Organisch Afval, Glas

De rolcontainer die wij bij u plaatsen kunnen naar keuze 1x per 4 weken, 1 x per 2 weken, wekelijks of twee maal per week worden geledigd. De rolcontainers zijn in veel verschillende formaten verkrijgbaar. Van 240 t/m 2.400 liter.

Bouwcontainers
Ook voor bouwcontainers werken wij samen met de afvalinzamelaar die in uw vestigingsplaats de beste oplossing heeft om uw afval af te voeren. Hierdoor kunnen wij tegen een scherp tarief de juiste bouwcontainer plaatsen voor de afvalsoort die u wilt afvoeren.

ContainerOnline biedt all-in tarieven. Dit tarief is dus inclusief: BTW, Bezorgen & ophalen, Verwerking van uw afval en huur. Geef uw opdracht om een bouwcontainer te plaatsen voor 17:00u door dan garanderen wij plaatsing op de volgende werkdag.

Wij leveren de volgende bouwcontainers: 3m3 container,  6m3 container, 10m3 container, Gesloten 10m3 container