Container huren in Zwolle?

In Zwolle een container huren is zo gebeurd. Kies het soort afval, welk formaat je wil en klik op bestellen. Zo makkelijk kan het zijn. De container wordt geplaatst en weer opgehaald als jij dat aangeeft. Hier heb je geen omkijken naar. Direct van je (bouw)afval af zodat jij door kan met klussen of iets anders kan doen.

Bestel je container op tijd

Online een container huren is in een paar klikken gebeurd en kan vanaf elke plek. Daar hoef je geen rekening mee te houden, maar wanneer je hem bestelt kan wel een groot verschil maken. Wil je de container op een bepaalde datum voor de deur hebben staan, bestel hem dan op tijd. Heb je een dag ingepland om te klussen, laat de container dan de dag ervoor al plaatsen. Zo staat hij er al direct als je wil beginnen, hoe vroeg dat ook is. Een afvalcontainer mag 4 weken huurvrij staan, dus die ene dag kan prima.

Bestel een container
Container huren Zwolle

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Zwolle

Of je in Zwolle een vergunning nodig hebt om een afvalcontainer op openbare grond te zetten, is afhankelijk van de situatie. Soms heb je geen toestemming nodig, soms heb je alleen meldplicht en soms moet je wel een vergunning vragen. Wil je een container bestellen, check dan even op de site van Zwolle of neem contact op met de gemeente. Komt de container op eigen terrein, dan heb je hier geen vergunning voor nodig, dat mag altijd.

Vraag een vergunning op tijd aan

Heb je (wellicht) een vergunning nodig, vraag die dan op tijd aan zodat gemeente Zwolle voldoende tijd heeft om dit te verwerken. Hoef je het alleen te melden, dan is een paar werkdagen meestal voldoende, maar als er instemming van de gemeente nodig is, duurt dit langer. Het beste is om hier in ieder geval 4 weken voor te rekenen. Op sommige locaties zijn er eisen aan de container (bijv. dichte container of niet op weekenddagen). Heb je een omgevingsvergunning, dan zit er meestal al een vergunning voor een bouwcontainer bij.

Vergunning container huren Zwolle

Rolcontainers huren in Zwolle

Bedrijfsafval in Zwolle? Als ondernemer moet je het afval dat uit je bedrijf vrijkomt zelf laten afvoeren op een correcte manier. Dit hoeft niet veel tijd te kosten. Je bestelt de rolcontainers makkelijk online en wij regelen de rest. Dan kan jij weer verder met je bedrijf en heb je geen zorgen meer om het afval.

In Zwolle bedrijfsafval scheiden

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar wist je dat het ook nog eens goed voor je portemonnee kan zijn? Veel bedrijven hebben alleen een restafval container. Als je hier ook papier en karton in gooit, betaal je te veel voor dit afval. Maar ook als je organisch afval (swill) bij het restafval gooit, kan je duurder uit zijn dan als je het in een aparte swill container gooit. Heb je veel van een bepaalde afvalsoort, dan ben je ook verplicht om het apart aan te bieden.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.