✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Zwartewaterland

Container huren ZwartewaterlandContainer huren in de gemeente Zwartewaterland? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Zwartewaterland. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Zwartewaterland. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Zwartewaterland

Op de pagina: Precariobelasting vermeld de gemeente Zwartewaterland dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond mogelijk een vergunning aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Voor het in gebruik nemen van gemeentegrond betaalt u precariobelasting (ook zonder vergunning). U betaalt precariobelasting wanneer u voorwerpen onder, op of boven voor de openbare dienst bestemd gemeentegrond heeft. Gemeentegrond kan in deze gevallen worden gebruikt door bijvoorbeeld een steiger, container of andere materialen te plaatsen omdat hier voor geen gelegenheid is om deze op eigen terrein te plaatsen. Daarnaast kan precariobelasting worden geheven bij reclameborden of -uitingen, terrassen, uitstallingen en bedrijfsafvalcontainers op de openbare grond.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Zwartewaterland

Tot de gemeente Zwartewaterland behoort de hoofdplaats Hasselt, de stad Genemuiden, de dorpen Kamperzeedijk-Oost, Kamperzeedijk-West & Zwartsluis en de buurtschappen Afsched, Baarlo, Cellemuiden, De Velde, Genne, Genne-Overwaters, Holten, Kievitsnest, Mastenbroek, Nieuwe Wetering, Roebolligehoek, Streukel & Zwartewatersklooster.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.