Container huren in Zaanstad

Woon je in Zaandam, Assendelft, Westzaan, Koog aan de Zaan of een andere stad in de gemeente Zaanstad en je gaat klussen? Denk er dan eens aan om een container te huren. Een container of Big Bag voor je afval heeft heel veel voordelen. Je bent direct van je afval en je kan (met je vrienden) verder klussen. Je hoeft niet op en neer naar de milieustraat. Zeker als de gemeentewerf ver rijden is, kan dit veel tijd kosten. Helemaal als je dan ook nog telkens in de rij moet wachten om je afval in de bak te kunnen gooien. Bestel gewoon een container en je bent klaar.

Waarom een container huren in Zaanstad

De gemeente Zaanstad heeft veel te bieden. De Zaanse huisjes, molens, leuke winkelstraat en natuurlijk de rivier de Zaan waar je mooi kunt fietsen en eventueel de sluis bekijken. Woon je in Zaanstad, dan hou je waarschijnlijk van de natuur en de landschappen. Door je afval goed af te laten voeren in de juiste container, bescherm je het milieu, hou je de stad mooi en bespaar je veel tijd. Win, win, win dus. Kan je die tijd mooi besteden aan andere dingen. Lekker fietsen, biertje pakken in het centrum of met je kinderen naar de Zaanse Schans.

Bestel een container
Afvalcontainer huren in Zaandam

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren

Wil je een container in Zaanstad laten plaatsen op openbare grond, dan heb je soms een vergunning of ontheffing nodig. Dit ligt aan de plaats en de situatie. Voordat je een container gaat bestellen, kun je het beste de website van gemeente Zaanstad even checken of contact met ze opnemen. Doe dit op tijd, zodat de gemeente eventueel verwerkingstijd heeft. Zo weet je zeker dat je de container goed kan plaatsen.

Container in Zaanstad op eigen grond

Zaandam en de andere steden hebben vaak veel ruimte, misschien heb je een ruime tuin en kan je daar makkelijk een container in kwijt. Een vuilcontainer op eigen terrein heeft veel voordelen. Sowieso omdat je dan geen vergunning nodig hebt  (op eigen grond mag altijd) en je hebt minder afstand om af te leggen met je vuil. Zeker handig als je veel zwaar puin hebt. Helemaal als je dat vanaf een etage via een stortkoker in de bak wil gooien. Zorg altijd dat er voldoende ruimte is om de container te laten plaatsen.

Vergunning container huren Zaandam

Rolcontainers huren in Zaanstad

Heb je een bedrijf in Zaandam of gemeente Zaanstad en je hebt bedrijfsafval, dan moet je dit laten afvoeren. Dit doe je in rolcontainers voor verschillende afvalsoorten. Heb je veel van een bepaalde afvalsoort, dan ben je verplicht om dit in een aparte rolcontainer aan te bieden. Heb je een klein bedrijf of ben je freelancer/zzp’er dan heb je meestal aan een restafval container voldoende. Weet je welke containers je nodig hebt? Bestel ze dan direct online.

Welke rolcontainers heb ik nodig?

Restafval heeft elk bedrijf eigenlijk wel, net als meestal ook wel een papier en karton container voor de dozen (mede omdat papier en karton goedkoper is om apart in te leveren). Misschien heb je ook wel organisch afval (swill) of PD. Ook hier zijn aparte containers voor. Heb je veel karton, dan is een 1.100 liter papier container handig, omdat je dan de dozen niet hoeft te vouwen. Kan de rolcontainer niet buiten staan, dan moet je zorgen dat de container door de deur past. Je hoeft dan niet per se een 240 liter container te nemen, ook bijvoorbeeld een 660 liter restafval container past nog door een normale deur.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.