✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Winterswijk

Container huren WinterswijkWilt u een container huren in de gemeente Winterswijk? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Winterswijk

Op de pagina: Voorwerpen plaatsen op openbare grond vermeld de gemeente Winterswijk dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een vergunning aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Wilt u een voorwerp op de openbare weg plaatsen of de openbare weg gebruiken voor andere doeleinden dan het normale verkeersgebruik? Bijvoorbeeld het inrichten van een terras of het plaatsen van reclameborden, een bouwsteiger of een container? Of wilt u artikelen voor de verkoop op straat voor uw winkel uitstallen? Dan hebt u in de meeste gevallen hiervoor een vergunning nodig.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Winterswijk

Tot de gemeente Winterswijk behoren ook de kernen Winterswijk, Meddo en de buurtschappen Corle, Brinkheurne, Henxel, Huppel, Kotten, Miste, Ratum & Woold.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.