✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Wijk bij Duurstede

Container huren Wijk bij DuurstedeWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Wijk bij Duurstede? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Wijk bij Duurstede

Op de pagina: Gemeentegrond gebruiken, toestemming vermeld de gemeente Wijk bij Duurstede dat u voor plaatsing van een container toestemming moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Een bouwkeet of grote container kunnen heel handig zijn bij een verbouwing. Maar u mag niet altijd een groot voorwerp langs de kant van de weg of op de stoep (laten) plaatsen. Anderen kunnen er immers last van hebben. U heeft daarom vaak toestemming nodig van de gemeente om het obstakel te plaatsen.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Wijk bij Duurstede

Tot de gemeente Wijk bij Duurstede behoren ook de dorpen Cothen& Langbroek en de buurtschappen Den Oord, Dwarsdijk & Overlangbroek

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.