Container huren in het Westland?

Een container huren in het Westland is een goed idee. De Glazen Stad heeft veel te bieden met het mooie strand, de fiets en wandelroutes, het vaarwater en natuurlijk Den Haag naast de deur. Heb je een klus ingepland, dan zijn er veel leukere dingen te doen dan in de rij staan bij de gemeentewerf. Zeker als je daarna je auto moet schoonmaken door het stof en vuil dat achterblijft. Tuin winterklaar maken, schuur flink opruimen of een verbouwing? Bestel een afvalcontainer en je gooit het afval zo in de bak. Heb je er geen omkijken meer naar en ben je er direct vanaf.

Welke container moet ik bestellen?

Je hebt voor verschillende klussen ook vaak verschillende containers. Je kan (bijna) alles in een bouwafval container gooien, maar die is duurder dan containers voor maar 1 afvalsoort. omdat de afvalverwerker het moet scheiden. Ga je de tuin snoeien, bestel dan een groencontainer (komt er ook ander afval in zoals hout of steen, kies dan gemengd tuinafval), wil je een muur slopen dan kan je beter een puincontainer huren. Heb je dakafval, dan moet dit in een speciale container of Big Bag als je niet heel veel hebt.

Bestel een container
container huren in Westland

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in het Westland

Heb je een vergunning nodig als je een container gaat huren in het Westland? Dat ligt aan de situatie en de grootte van de container. Soms heb je geen ontheffing nodig, soms moet je deze wel aanvragen of hoef je alleen een melding te doen. Wat voor jou geldt, kun je het best checken op de website van het Westland. Heb je een omgevingsvergunning aangevraagd, dan zit hier meestal al een ontheffing voor een container bij.

Container op eigen terrein in het Westland

Komt de container op eigen terrein, dan heb je geen ontheffing nodig van de gemeente. Dit mag altijd. Een container op eigen grond heeft voordelen, zo hoef je meestal minder ver te lopen of kan je zelfs je puin via een stortkoker rechtstreeks in de bak laten vallen. Zorg altijd voor voldoende ruimte en een stevige ondergrond om schade te voorkomen: een gevulde container kan erg zwaar zijn. Tip: wil je de container op zaterdag gebruiken, laat hem dan op vrijdag al plaatsen.

vergunning nodig container in Westland

Bedrijfsafval in het Westland

Ondernemers in het Westland die bedrijfsafval hebben, kunnen dat laten afvoeren door rolcontainers te huren. Deze bestel je makkelijk en snel online. Geef aan welke afvalsoorten je hebt, hoe groot je de container wil en hoe vaak deze geleegd mag worden. Alleen nog je gegevens en dan ben je klaar. Kan jij je tijd weer aan andere zaken besteden.

Moet ik mijn bedrijfsafval scheiden?

Ja, als je het kan, dan moet je het apart inleveren. Dit heeft de overheid bepaald. Als bedrijf mag je jouw afval niet allemaal in de restafval container gooien, maar moet je het in aparte rolcontainers aanbieden zoals papier/karton, organisch afval (swill) of PD. Heb je niet zoveel van een bepaalde afvalsoort, dan mag het bij het restafval.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.