✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren West Maas en Waal

Container huren West Maas en WaalWilt u een container huren in de gemeente West Maas en Waal? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente West Maas en Waal

Op de pagina: Voorwerp plaatsen op of aan de weg vermeld de gemeente West Maas en Waal. Op deze website staat vermeld dat: U mag niet zomaar de weg, de stoep of een gedeelte ervan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een steiger, container, bouwmaterialen of een reclamebord. Wilt u dit toch? Dan vraagt u een ontheffing aan bij de gemeente.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente West Maas en Waal

Tot de gemeente West Maas en Waal behoort de hoofdplaats Beneden-Leeuwen, de dorpen Alphen, Altforst, Appeltern, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel & Wamel en de buurtschappen Blauwesluis, De Tuut, Greffeling, Moordhuizen, Nieuwe Schans, Oude Maasdijk & Woerd.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.