✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Werkendam

Container huren WerkendamWilt u een container huren in de gemeente Werkendam? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Werkendam

Op de pagina: Gebruik openbare ruimte vermeld de gemeente Werkendam dat u van plaatsing van een container op gemeentegrond melding moet maken. Op deze website staat vermeld dat: “Moet u iets op openbare grond plaatsen voor uw bouw- of sloopwerkzaamheden? Meld dit dan minimaal 4 weken vooraf bij de gemeente.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Werkendam

Tot de gemeente Werkendam behoren ook de dorpen Dussen, Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk & Werkendam en de
buurtschappen Buurtje, De Baan, De Hoef, Hoekeinde, Keizersveer, Kerkeinde, Kievitswaard, Kille, Korn, Peerenboom, Schans, Steurgat, Vierbannen, Vijcie & ‘t Zand

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.