✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Vianen

Container huren VianenContainer huren in de gemeente Vianen? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Vianen. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Vianen. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Vianen

Op de pagina: Ontheffing plaatsen van voorwerpen in openbare ruimte vermeld de gemeente Vianen dat u voor plaatsing van een container mogelijk een ontheffing aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Voor het plaatsen van voorwerpen op of aan de weg en op andere openbare plaatsen is een ontheffing vereist wanneer dit schade toebrengt, gevaar oplevert, een belemmering vormt of niet voldoet aan de redelijke eisen van welstand. Om te kunnen beoordelen of hiervan sprake is dient u melding te maken van het voornemen om voorwerpen te plaatsen. Het kan zijn dat uit uw aanvraag blijkt dat aanvullende stukken vereist zijn. In dat geval ontvangt u hierover bericht van ons. Indien uw aanvraag in behandeling wordt genomen en een ontheffing vereist is, ontvangt u uiterlijk na acht weken het definitieve besluit. In alle andere gevallen krijgt u binnen twee weken terugkoppeling over de status van uw melding.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Vianen

Tot de gemeente Vianen behoren ook de dorpen Everdingen, Hagestein & Zijderveld en de buurtschappen Diefdijk,
Helsdingen, Ossenwaard & Tienhoven

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.