✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Venray

Container huren VenrayContainer huren in de gemeente Venray? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Venray. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Venray. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Venray

De gemeente Venray vermeld niet duidelijk op de website welke regelgeving er is voor het plaatsen van een container op de openbare weg. ContainerOnline raadt u aan om contact op te nemen met de gemeente om eventuele verwarringen te voorkomen.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Venray

Tot de gemeente Venray behoren de plaatsen Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum & Ysselsteyn

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.