✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Valkenburg aan de Geul

Container huren Valkenburg aan de GeulContainer huren in de gemeente Valkenburg aan de Geul? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Valkenburg aan de Geul. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Valkenburg aan de Geul. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Valkenburg aan de Geul

Op de pagina: Plaatsen steiger/puincontainer vermeld de gemeente dat u voor het plaatsen van een puincontainer een vergunning nodig heeft. Er staat vermeld ”Voor het plaatsen van een steiger of puincontainer op de openbare weg voor bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden of bij een dakrenovatie is een vergunning nodig. Tot de openbare weg behoort onder andere het trottoir en de rijweg.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Valkenburg aan de Geul

Tot de gemeente Valkenburg aan de Geul behoren de dorpen Berg, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg, Schin op Geul, Sibbe, Valkenburg, Vilt en de gehuchten Emmaberg, Engwegen, Geulhem, Heek, Heerstraat, IJzeren, Keutenberg, Neerhem, Plenkert, Schoonbron, Sint Gerlach, Strabeek, Strucht, Terblijt, Vroenhof & Walem.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.