✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Texel

Container huren TexelContainer huren in de gemeente Texel? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Texel. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Texel. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Texel

De gemeente Texel geeft niet duidelijk op de website weer welke regels er zijn over het plaatsen van een container op de openbare weg.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Texel

Tot de gemeente Texel behoren de onderstaande dorpen/gehuchten en buurtschappen:

Dorpen/Gehuchten: De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Hoorn, ‘t Horntje, Oost, Oosterend, Oudeschild en Zuid-Eierland.
Buurtschappen: Bargen, Burger Nieuwland, De Kuil, De Naal, De Nes, De Westen, Dijkmanshuizen, Driehuizen, Harkebuurt, Het Noorden, Midden-Eierland, Molenbuurt, Nieuweschild, Noord Haffel, Noorderbuurt, Ongeren, Spang, Spijkdorp,
Tienhoven, Westergeest, Westermient, Zevenhuizen, Zuid Haffel.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.