✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Stein

Container huren SteinWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Stein? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Stein

De gemeente Stein vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u daarvoor mogelijk een vergunning aan te vragen. Als u zich aan onderstaande richtlijnen houd is plaatsen van een container op de weg vergunningsvrij:

– Deze werkzaamheden voortvarend plaatsvinden;
– Het beoogde gebruik geen schade toebrengt aan de weg, gevaar oplevert voor de bruikbaarheid van de weg of voor het doelmatig en veilig gebruik daarvan, dan wel een belemmering kan vormen voor het doelmatig beheer en onderhoud van de weg;
– Geen overlast voor gebruikers van de in de nabijheid gelegen onroerende zaak ontstaat.

Bovenstaande geldt voor de plaatsing van containers op de weg. Als u gebruik wilt maken van gemeentegrond die niet tot de weg behoort, dient u privaatrechtelijke toestemming te vragen. Per geval wordt dan bekeken of de gemeente medewerking kan verlenen.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Stein

Tot de gemeente Stein behoren de dorpen Berg aan de Maas, Elsloo, Meers, Stein & Urmond en de buurtschappen,
gehuchten & wijken Catsop, Kerensheide, Kleine Meers, Maasband, Nattenhoven, Nieuwdorp, Oud-Stein, Stein-Centrum, Terhagen & Veldschuur.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.