✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Stede Broec

Container huren Stede BroecContainer huren in de gemeente Stede Broec? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Stede Broec. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Stede Broec. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Stede Broec

Op de pagina: Gebruik deel van de weg, stoep of openbaar groen vermeld de gemeente Stede Broec dat u toestemming moet krijgen om een container op de weg te plaatsen . Op deze website staat vermeld: “Het is niet toegestaan om zonder toestemming objecten zoals containers, bouwketen of steigers op de openbare weg, stoep of in het openbaar groen te plaatsen.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Stede Broec

Tot de gemeente Stede Broec behoren de dorpen Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek en buurtschappen Broekerhaven en Horn.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.