✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Rucphen

Container huren RucphenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Rucphen? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Rucphen

De gemeente Rucphen vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u daarvoor toestemming te vragen bij de afdeling Ruimte en Openbare Werken. Zij bepalen of u een waarborgsom moet betalen.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Rucphen

Tot de gemeente Rucphen behoren de dorpen Rucphen, Schijf, St. Willebrord, Sprundel & Zegge en de buurtschappen De Berk, De Dood, De Heiberg, De Posthoorn, De Schietbaan, Het Hoekske, Het Oosteind, Langendijk, Langeschouw, Munnikenheide, Nederheide, Nispense Achterhoek, Noordhoek & Steenpaal.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.