✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Rheden

Container huren RhedenWilt u een container huren in de gemeente Rheden? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Rheden

Op de pagina: Omgevingsvergunning vermeld de gemeente Rheden dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een vergunning aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “De vergunningen op het gebied van bouwen, wonen, ruimte en milieu zijn samengevoegd in de omgevingsvergunning. Hierdoor kunt u vergunningen voor meerdere activiteiten (overzicht) in 1 keer aanvragen. Dat is handig, maar niet verplicht. U mag voor alle onderdelen een aparte vergunning aanvragen. Nadeel kan zijn dat u de ene vergunning wel en de andere niet krijgt. Vergunningen in 1 keer aanvragen bespaart dus tijd, geld en soms ook teleurstellingen.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Rheden

Tot de gemeente Rheden behoren ook de plaatsen Dieren, Ellecom, Laag-Soeren, Rheden, Spankeren, De Steeg & Velp.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.