✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Renkum

Container huren RenkumWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Renkum? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Renkum

Op de pagina: Voorwerpen plaatsen op openbare grond vermeld de gemeente Renkum dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een vergunning aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Wilt u een voorwerp of stof aan, op, in, over of boven de openbare weg plaatsen? Bijvoorbeeld voor een uitstalling op het trottoir voor uw winkel, een terras op de openbare weg of een spandoek over de weg. Dan moet u daarbij de Regels gebruik openbare ruimte in acht nemen. Dit geldt ook voor het plaatsen van containers, steigers of bouwmateriaal op de openbare weg.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Renkum

Tot de gemeente Renkum behoren ook de dorpen Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum & Wolfheze en het buurtschap Kievitsdel.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.