✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Raalte

Container huren RaalteContainer huren in de gemeente Raalte? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Raalte. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Raalte. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Raalte

De gemeente Raalte vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Wij hebben de informatie opgevraagd bij de gemeente. Wanneer deze informatie beschikbaar is passen wij zo snel mogelijk deze pagina aan.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Raalte

Tot de gemeente Raalte behoren de hoofdplaats Raalte, de dorpen Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem & Nieuw-Heeten en de buurtschappen Boetele, De Hooge Wegen, Raams & Schoonheten.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.