✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Opsterland

Container huren OpsterlandContainer huren in de gemeente Opsterland? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Opsterland. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Opsterland. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Opsterland

De gemeente Opsterland vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u contact op te nemen met de gemeente op telefoonnumer 0512-386222

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.


Plaatsen in de gemeente Opsterland

Tot de gemeente Opsterland behoren de steden, dorpen & gehuchten Bakkeveen, Beetsterzwaag, Frieschepalen, Gorredijk, Hemrik, Jonkersland, Langezwaag, Lippenhuizen, Luxwoude, Nij Beets, Olterterp, Siegerswoude, Terwispel, Tijnje, Ureterp & Wijnjewoude en de buurtschappen Allardsoog, Grootwijngaarden, Haneburen, Heidehuizen, Hemrikerverlaat, Klein Groningen, Kortezwaag, Nieuwe Vaart, Oud Beets, Selmien (West Selmien + Oost Selmien), Sparjebird, Uilesprong, Ureterp aan de Vaart, Vosseburen & Wijnjeterpverlaat.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.