✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Olst-Wijhe

Container huren Olst-WijheContainer huren in de gemeente Olst-Wijhe? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Olst-Wijhe. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Olst-Wijhe. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Olst-Wijhe

De gemeente Olst-Wijhe vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website.
Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u daarvoor toestemming te vragen. Dit kan door de een mail te sturen naar gemeente@olst-wijhe.nl. In deze mail vermeldt u de onderstaande gegevens:
• Naam adres en telefoonnummer
• Op situatieschets aangeven waar de container wordt geplaatst
• Datum plaatsing en datum verwijdering van de container

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Olst-Wijhe

Tot de gemeente Olst-Wijhe behoren ook de dorpen Boerhaar, Boskamp, Den Nul, Welsum & Wesepe en de buurtschappen Duur, Eikelhof, Elshof, Fortmond, Hengforden, Herxen, Marle, Middel & Welsumerveld.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.