✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Oldenzaal

Container huren OldenzaalContainer huren in de gemeente Oldenzaal? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Oldenzaal. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Oldenzaal. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Oldenzaal

Op de pagina: Voorwerpen op de weg plaatsen vermeld de gemeente Oldenzaal dat u voor
plaatsing van een container op gemeentegrond mogelijk een ontheffing aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Oldenzaal staan regels om de openbare orde te kunnen handhaven. In dit gedeelte komen regels aan de orde die gaan over voorwerpen of stoffen op, aan of boven de weg.”. Op het Tabblad ‘voorwaarden’ staat bij punt 4 : “Het bevoegd bestuursorgaan kan ontheffing verlenen van het in het eerste lid gestelde verbod.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.