✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Oisterwijk

Container huren OisterwijkWilt u een container huren in de gemeente Oisterwijk? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Oisterwijk

Op de pagina: Omgevingsvergunning vermeld de gemeente Oisterwijk dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond mogelijk een ontheffing aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: ” Vergunningen voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu zijn samengevoegd in de omgevingsvergunning. Zo regelt u verschillende vergunningen in 1 keer, met 1 aanvraag en 1 procedure. De omgevingsvergunning omvat onder andere de bouwvergunning, sloopvergunning, milieuvergunning en kapvergunning.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Oisterwijk

Tot de gemeente Oisterwijk behoren de dorpen & gehuchten Heukelom, Moergestel & Oisterwijk en de buurtschappen Broekzijde, De Logt, Heikant, Heiligeboom, Heuvelstraat, Hild, Laag-Heukelom, Stokske, Oisterwijkse Hoeven, Vinkenberg & Zelt.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.