✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Oirschot

Container huren OirschotWilt u een container huren in de gemeente Oirschot? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Oirschot

Op de pagina: Gemeentegrond gebruiken, toestemming vermeld de gemeente Oirschot dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een ontheffing aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: ” U mag niet zomaar de weg, de stoep of een gedeelte ervan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een steiger, container, bouwmaterialen of een reclamebord. Wilt u dit toch? Dan vraagt u een ontheffing aan bij de gemeente.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Oirschot

Tot de gemeente Oirschot behoren ook de dorpen Middelbeers, Oostelbeers, Oirschot, Spoordonk & Westelbeers en de buurtschappen Boterwijk, Evenheuvel, Groene Woud, Hedel, Hoogeind, Huygevoort, Kattenberg, Kuikseind, Lieveld,
Pandgat, Polsdonken, Straten, Theetuin, Tregelaar & Voorteind

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.