✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Nuth

Container huren NuthContainer huren in de gemeente Nuth? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Nuth. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Nuth. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Nuth

Op de pagina: Tijdelijke Verkeersmaatregel/wegafzetting vermeld de gemeente Nuth dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond toestemming moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Een tijdelijke verkeersmaatregel vraagt u aan als u toestemming wilt voor het tijdelijk stremmen van de openbare weg. Vaak
gebeurt dit in combinatie met het tijdelijk plaatsen van een object, bijvoorbeeld een steiger, opslagcontainers, bouwlift of andere materialen bij verbouwingswerkzaamheden. Ook bij werkzaamheden aan het openbare wegennet, waar de
gemeente Nuth beheerder van is, is het nodig om toestemming te hebben voor het nemen van een tijdelijke verkeersmaatregel.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Nuth

Tot de gemeente Nuth behoren ook de dorpen Hulsberg, Nuth, Schimmert, Vaesrade & Wijnandsrade en de buurtschappen en gehuchten Aalbeek, Arensgenhout, Op de Bies, Brand, Brommelen, Grijzegrubben, Haasdal, Helle, Hellebroek, Hommert, Hunnecum, Kamp, Kathagen, Kleingenhout, Kling, Kruis, Laar, Leeuw, Nierhoven, Oensel, Reuken, Swier, Terstraten, Tervoorst, Vink & Wissengracht.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.