✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Nunspeet

Container huren NunspeetContainer huren in de gemeente Nunspeet? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Nunspeet. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Nunspeet. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Nunspeet

Op de pagina: Voorwerp plaatsen op of aan de weg vermeld de gemeente Nunspeet dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een ontheffing aan moet vragen. Op deze website staat vermeld: “U mag niet zomaar de weg, de stoep of een gedeelte ervan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een steiger, container, bouwmaterialen of een reclamebord. Wilt u dit toch? Dan vraagt u een ontheffing aan bij de gemeente.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.


Plaatsen in de gemeente Nunspeet

Tot de gemeente Nunspeet behoren ook de dorpen Nunspeet, Elspeet, Hulshorst & Vierhouten en de buurtschappen Grote Kolonie, Kleine Kolonie, Oosteinde, Westeinde, Zoom & Zwarte Goor.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.