Heb je vragen? Bel of chat met ons - 085-3035343

Container Huren Noord-Beveland

Container huren Noord-BevelandContainer huren in de gemeente Noord-Beveland? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Noord-Beveland. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Noord-Beveland. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Noord-Beveland

Op de pagina: verkeersontheffing vermeld de gemeente Noord-Beveland dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond ontheffing moet aanvragen. Op deze website staat vermeld dat: “Soms heeft u een ontheffing nodig als u iets wilt doen op of aan de openbare weg. Bijvoorbeeld als u een verhuiswagen of kraan op de weg wilt plaatsen (waarbij de weg gedeeltelijk wordt afgesloten), bouwwerken plaatst, fietstochten of evenementen organiseert.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Noord-Beveland

Tot de gemeente Noord-Beveland behoort de stad Kortgene, de dorpen Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats & Wissenkerke en de buurtschappen Plankendorp & Stroodorp.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.