Container huren in Nijmegen?

In Nijmegen een afvalcontainer huren kan op verschillende manieren, er zijn meerdere aanbieders. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk ook kan? Bestel je container gewoon online. In een paar klikken ben je klaar. 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter? Of misschien een 1m3 Big Bag die per post verstuurd wordt en je makkelijk kan bewaren tot wanneer je hem nodig hebt. We hebben ze voor bijna alle afvalsoorten.

Waarom een container huren in Nijmegen?

Een container is super handig als je een klus hebt omdat je direct van je afval af bent en je niet (meerdere keren) naar de milieustraat hoeft te rijden. Daarnaast is het ook nog veilig doordat het (scherpe) afval niet blijft liggen en je er dus ook niet in kan staan. De container wordt voor je deur gezet en als je klaar bent weer opgehaald. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, heeft zoveel om je tijd aan te besteden, zonde om die tijd in de auto naar de werf door te brengen.

Bestel een container
Afvalcontainer huren Nijmegen

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Nijmegen

Heb je een vergunning nodig om een container te huren in Nijmegen? Soms wel en soms niet. Dat ligt aan de situatie. Misschien kan je de afvalcontainer zo neerzetten, maar het kan ook zijn dat je het moet melden of dat je een vergunning nodig hebt. Bekijk daarom altijd even de website van de gemeente Nijmegen wat voor jou van toepassing is. Zonde als je een boete krijgt. Even checken is een snelle manier om die kosten te besparen.

Container op eigen grond in Nijmegen

Laat je de container op eigen terrein zetten, dan heb je geen vergunning nodig. Een vuilcontainer op de oprit of in je tuin mag gewoon. Laat je hem op jouw terrein zetten, zorg dan dat de container goed staat: op een stabiele ondergrond en niet te dicht bij obstakels. Een volle bouwcontainer kan erg zwaar zijn en je wil geen schade aan je bestrating of je net nieuwe schutting. TIP: wil je de container in het weekend gebruiken, zorg dan dat hij er op vrijdag al staat.

Vergunning vuilcontainer huren Nijmegen

Rolcontainers huren in Nijmegen

Een eigen bedrijf in Nijmegen runnen is veel werk. Ontstaat er afval, dan moet dit correct afgevoerd worden en dat moet je zelf regelen. Gelukkig hoeft dat niet veel werk te zijn. Rolcontainers voor je bedrijfsafval huur je gewoon in een paar klikken online. Je geeft aan welk afval je hebt, hoe groot de container moet zijn en hoe vaak het geleegd wordt. Wij doen de rest. Lange contracten en moeilijk te begrijpen voorwaarden daar doen we niet aan.

Afval scheiden in Nijmegen

Afval scheiden is goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Heb je bedrijfsafval in Nijmegen, dan dien je dit te scheiden als dit kan. Dit betekent dat als je van 1 afvalsoort een container kan vullen, dan ben je verplicht om dit ook te doen. Dat lijkt soms duurder, maar dat is het vaak niet. Organisch afval (swill) is zwaar, als je swill in de restafval container gooit, moet je snel naheffing betalen en de container kan stuk gaan. Een swill container is erop gemaakt en wordt niet geleegd maar omgeruild voor een schone.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.