✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Nijkerk

Container huren NijkerkWilt u een container huren in de gemeente Nijkerk? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Nijkerk

Op de pagina: Grond, verzoek om te gebruiken vermeld de gemeente Nijkerk dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond toestemming moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “U kunt de gemeente vragen of u gemeentelijke grond mag gebruiken. Bijvoorbeeld voor een tuin of wei, opslag van bouwmaterialen of plaatsen van een container. Gaat de gemeente akkoord? Dan mag u de grond gebruiken, maar de gemeente blijft altijd eigenaar.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Nijkerk

Tot de gemeente Nijkerk behoren ook de dorpen Hoevelaken & Nijkerkerveen en de buurtschappen Achterhoek, Appel, Doornsteeg, Driedorp, Holk, Holkerveen, Kruishaar, Nekkeveld, Palestina, Prinsenkamp, Slichtenhorst, De Veenhuis & ‘t Woud.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.