✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Neerijnen

Container huren NeerijnenWilt u een container huren in de gemeente Neerijnen? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Neerijnen

Op de pagina: Voorwerp plaatsen op of aan de weg vermeld de gemeente Neerijnen dat u voor de plaatsing van een container een vergunning moet aanvragen. Op deze website staat vermeld dat: “Wilt u tijdelijk een voorwerp op of aan de weg plaatsen in verband met het uitvoeren van werkzaamheden, zoals een afvalcontainer (stenen die nodig zijn voor een bouw, dixi, bouwkeet, e.d.)? Dan heeft u daar een vergunning voor nodig.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Neerijnen

Tot de gemeente Neerijnen behoren ook de dorpen & gehuchten Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik & Waardenburg en de buurtschappen Hattelaar, Hucht & Snelleveld.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.