✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Neder-Betuwe

Container huren Neder-BetuweWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Neder-Betuwe? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Neder-Betuwe

Op de pagina: Plaatsen van voorwerpen op of aan de weg vermeld de gemeente Neder-Betuwe dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een vergunning aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Ditzelfde geldt ook voor parkeerplaatsen, trottoirs en bermen. U kunt denken aan: container voor (sloop)afval.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Neder-Betuwe

Tot de gemeente Neder-Betuwe behoren ook de dorpen Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Ochten & Opheusden en de buurtschappen Den Akker, Eldik, Hien, Hoogbroek, Lede en Oudewaard, Ooij, Pottum & Wely.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.