✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Montfoort

Container huren MontfoortContainer huren in de gemeente Montfoort? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Montfoort. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Montfoort. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Montfoort

Op de pagina: Grond, verzoek om te gebruiken vermeld de gemeente Montfoort dat u voor plaatsing van een container een verzoek moet indienen. Op deze website staat vermeld dat: “U wilt gemeentelijke grond in gebruik nemen, voor bijvoorbeeld een tuin of wei, de opslag van bouwmaterialen of het plaatsen van een container? U dient hiervoor een verzoek in bij de gemeente. Gaat de gemeente akkoord? Zij blijft dan eigenaar van de grond, u gebruikt de grond voor een vastgesteld doel. De gemeente verbindt voorwaarden aan dit gebruik.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Montfoort

Tot de gemeente Montfoort behoren ook de kernen Achthoven-West, Achthoven-Oost, Blokland, Cattenbroek, Knollemanshoek, Linschoten, Mastwijk en Willeskop.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.