✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Loon op Zand

Container huren Loon op ZandWilt u een container huren in de gemeente Loon op Zand? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Loon op Zand

Op de pagina: Gebruik openbare weg vermeld de gemeente Loon op Zand dat u voor het plaatsen van voorwerpen op de openbare weg zoals bouwmaterialen, een steiger, laadbak of hijskraan, u een vergunning moet aanvragen. Dit moet minimaal 14 werkdagen van te voren schriftelijk aangegeven worden. U moet tevens verplicht omwonenden hierover informeren.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Loon op Zand

Tot de gemeente Loon op Zand behoren de dorpen & gehuchten Kaatsheuvel, De Moer & Loon op Zand en de buurtschappen Duiksehoef, Kraanven, Land van Kleef, Loons Hoekje, Moleneind & Molenstraat

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.