✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Leiderdorp

Container huren LeiderdorpContainer huren in de gemeente Leiderdorp? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Leiderdorp. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Leiderdorp. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Leiderdorp

Op de pagina: Precariobelasting vermeld de gemeente Leiderdorp dat u voor plaatsing van een container mogelijk een vergunning moet aanvragen. Op deze website staat vermeld dat: “Er worden dagelijks voorwerpen geplaatst in de openbare ruimte zoals uitstallingen, steigers, spandoeken, driehoeksborden, bouwobjecten, bouwplaatsrichtingen. Het plaatsen van voorwerpen op de openbare plaats of een gedeelte daarvan moet zodanig gebeuren dat de openbare orde en veiligheid, milieu en volksgezondheid niet in geding is. Ook moet in veel gevallen rekening gehouden worden met redelijke eisen van welstand (uiterlijk aanzien). Afhankelijk af het voorwerp dat u wilt plaatsen, is de plaatsing vergunningsvrij, meldingsplichtig of vergunningplichtig.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Leiderdorp

Tot de gemeente Leiderdorp behoren de steden Voorburg en Leidschendam, het dorp Stompwijk en het gehucht Wilsveen.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.