Container huren in Leiden?

In Leiden een container huren voor je afval? Als je gaat verbouwen, de tuin flink snoeien of misschien wel je huis of schuur opruimen, dan is een container huren makkelijk, snel en veilig. Je bent direct van je afval af en het blijft niet rondslingeren. Je kan natuurlijk ook naar de milieustraat rijden, maar dan heb je wel een aanhanger nodig en er gaat vaak veel tijd inzitten door wachtrijen. Met een container voor de deur, gooi je je afval erin en klaar.

Alle soorten containers in Leiden

Woon je in Leiden, dan zijn alle containers te leveren. Mede doordat Den Haag dichtbij is. Jij bestelt de container online via je telefoon of de computer, betaalt met iDeal of achteraf en wij zorgen dat we een afvalverwerker vinden die de container op voorraad heeft. Jij hebt daar geen omkijken naar. 1m3 Big Bag voor een kleine klus, of een container van 3m36m3, 10m3 of zelfs nog groter?

Bestel een container
Container nodig in Leiden

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Leiden

Wil je een container in Leiden plaatsen op openbare grond, dan heb je hier soms een vergunning voor nodig of moet je dit melden. Staat de container er kort en is hij niet tot overlast, dan heb je vaak geen toestemming nodig, maar komt hij op een betaald parkeren plek, dan meestal weer wel. Ga je een container huren, check dan de website van Leiden wat voor jou van toepassing is. Moet je een verzoek tot gebruik openbare grond bij gemeente Leiden indienen, doe dit dan op tijd (liefst een paar weken van tevoren) zo dat de gemeente tijd heeft om het te verwerken.

Container op eigen grond

Komt de container op je oprit of in de tuin, dan heb je geen vergunning nodig. Op eigen terrein mag je een container plaatsen. Zet hem wel op een stabiele ondergrond. Een volle bouwafval– of puincontainer kan flink zwaar zijn. Zorg ook dat er voldoende ruimte is voor de chauffeur om deze met een grote wagen te plaatsen. Dit voorkomt eventuele schade.

Vergunning nodig container plaatsen Leiden

Rolcontainers huren in Leiden

Ook je bedrijfsafval regel je makkelijk online. Je bestelt in een paar klikken de rolcontainers die je nodig hebt, vult je gegevens in en klaar. Wij zorgen voor de rest. Geen onduidelijke voorwaarden of langlopende contracten, gewoon je bedrijfsafval geregeld zonder gedoe.

Bedrijfsafval scheiden of niet?

Moet je in Leiden je afval scheiden? Als onderneming dien je bedrijfsafval te scheiden als dit mogelijk is. Dit betekent dat als je veel van een afvalsoort hebt, dat er verwacht wordt dat je dit in een aparte rolcontainer aanbiedt. Veel bedrijven hebben alleen een restafval container waar ook PD, organisch afval, papier en karton of glas in gaat. Het scheiden van deze afvalsoorten is goed voor het milieu, maar ook vaak veiliger of zelfs goedkoper.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.