Container huren in Kampen?

Ben je aan het verbouwen en heb je meer afval dan gedacht? Huur dan een gemakkelijk een container in Kampen en omstreken. ContainerOnline verhuurt 3m3, 6m3 en 10m3 containers voor allerlei afvalsoorten. Een container huren voor jouw klus scheelt een hoop gedoe. Je hoeft niet in de rij te staan bij de milieustraat, hebt geen vieze auto en hoeft geen aanhanger te huren. Je hoeft je niet druk te maken over het afval dat vrijkomt bij de klus, wij plaatsen de container en voeren de container weer af.

In veel gemeentes mag je maar een maximale hoeveelheid bouwafval afvoeren (1 kuub) bij de milieustraat en daarna worden er kosten in rekening gebracht. Dit verschilt per gemeente, maar deze kosten kunnen flink oplopen. Een container huren is dus vaak goedkoper. Met een container huren bespaar je dus tijd, maar ook geld.

Bestel een container
Afvalcontainer huren in stad

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren

Wil je een container huren in Kampen en omstreken? Als je de container plaatst op eigen grond, zoals in je tuin of op de oprit, dan heb je geen vergunning nodig. Houd er wel rekening mee dat er genoeg ruimte is om de container te laten plaatsen en afvoeren. Zo gebeurt het plaatsen en afvoeren van de container veilig en beschadigt er niets. Meestal is er geen plek om een container te plaatsen op het eigen terrein. Dan is het praktischer om de container te plaatsen op gemeentegrond, zoals op straat of op de stoep. Het kan nodig zijn om een vergunning aan te vragen. Dit verschilt per gemeente. Iedere gemeente heeft hier eigen regels voor opgesteld. Als je een omgevingsvergunning hebt aangevraagd vanwege een verbouwing, dan valt het plaatsen van een container hier vaak binnen en hoef je geen aparte vergunning aan te vragen Voor de meest recente informatie over een vergunning raden we je aan om zelf de website van de gemeente Kampen te bezoeken.

Vergunning nodig voor container huren

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Rolcontainers huren, zo geregeld

Als je ondernemer bent, is het belangrijk om je te richten op waar je goed in bent. We willen graag dat jij je kunt richten op je onderneming, daarom maken wij het regelen van bedrijfsafval graag zo makkelijk mogelijk. Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor je bedrijfsafval, huur je rolcontainers makkelijk en snel online.

Om je bedrijfsafval af te voeren bestel je bij ons in enkele stappen een rolcontainer. Kies je afvalsoort, de gewenste containermaat en de frequentie van legen, dan regelen wij de rest. Geen ingewikkelde trajecten, langdurige contracten en onduidelijke voorwaarden, maar gewoon gemakkelijk van je bedrijfsafval af.

Bedrijfsafval scheiden in Kampen

In Kampen regelen we al voor verschillende bedrijven het bedrijfsafval. Denk aan kantoren, restaurants of de snackbar op de hoek. Bij ContainerOnline huur je een rolcontainer voor elke afvalsoort. Denk aan restafval, PD of koffiebekers. Bestel direct een rolcontainer of bekijk de tarieven.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.