✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Horst aan de Maas

Container huren Horst aan de MaasWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Horst aan de Maas? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Horst aan de Maas

Op de pagina: Bouw- en sloopafval en asbest vermeld de gemeente Horst aan de Maas dat u van plaatsing van een container op gemeentegrond melding moet maken. Op deze website staat vermeld dat: “Gebruikt u een container voor het afvoeren van het afval? Meld dit dan bij de gemeente via (077)477 97 77. Het kan zijn dat er verkeersmaatregelen nodig zijn vanwege de container.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Horst aan de Maas

Tot de gemeente Horst aan de Maas behoren de dorpen America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst, Hegelsom, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Sevenum, Swolgen &
Tienray en de buurtschappen Californië, Eikelenbosch, Megelsum, Ooijen, Stokt & Zwarte Plak.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.