Container huren in Hoeksche Waard?

Container huren in Hoeksche Waard? Wil je snel en makkelijk van je afval af bij bijvoorbeeld een verbouwing of als je gaat bestraten, dan is een afvalcontainer bestellen een slimme keus. Je gooit alles in de bak en je bent er vanaf. Vol? Dan laat je hem ophalen. Welke afvalsoorten er ook vrijkomen en hoe groot je project ook is, er is een container voor jou beschikbaar. Al vanaf een 1m3 Big Bag. Toch wat meer afval, kies dan een 3m3 container, 6m3 container (meest gekozen), 10m3 of zelfs nog groter.

Waarom in Hoeksche Waard een container huren?

De gemeentewerf in Hoeksche Waard is niet altijd even snel en de wachttijden kunnen soms erg lang zijn. Heb je een auto, dan moet je het niet erg vinden dat de auto van binnen vies wordt of je hebt een trekhaak en aanhanger nodig. Een container huren bespaart je tijd, energie en in veel gevallen ook kosten.

Bestel een container
Afvalcontainer huren in stad

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren

Ga je een container in Hoeksche Waard huren? Weet dan of hij mag staan waar je hem hebben wil. Komt de vuilcontainer op eigen grond, dan is het geen probleem, hier heb je geen ontheffing voor nodig. Tip: een volle container kan zwaar zijn. Zorg daarom dat er genoeg ruimte is voor de wagen om hem te plaatsen op te halen. Plaats hem liever niet op dunne tegels.

Container op gemeentegrond van Hoeksche Waard

Komt de container op een openbare ruimte, zoals de stoep, een parkeerplek of langs de weg, dan heb je in Hoeksche Waard meestal geen vergunning nodig. In sommige gevallen heb je wel een ontheffing nodig, dit kun je checken op de website van gemeente Hoeksche Waard of door contact met ze op te nemen.

Vergunning nodig voor container huren

Rolcontainers huren in Hoeksche Waard

Heb je bedrijfsafval in Hoeksche Waard, dan moet dit worden afgevoerd. Hiervoor huur je gewoon online rolcontainers die op bepaalde dagen worden geleegd. Jij geeft aan welke afvalsoorten en containers je nodig hebt en wij verzorgen de rest. Heb jij meer tijd om te ondernemen. Moeilijke trajecten, lange contracten of vage voorwaarden, daar doen we niet aan.

Rolcontainers huren

Als je weet welke afvalstoffen er vrijkomen binnen jouw bedrijf, dan hoef je alleen nog te bepalen hoe groot de rolcontainers mogen zijn en hoe vaak ze geleegd worden. Op de pagina bedrijfsafval vind je voorbeelden van andere bedrijven en hoe zij hun afval regelen. Dit geeft een goed beeld wat voor jouw bedrijf zou kunnen werken.

Bedrijfsafval scheiden in Hoeksche Waard

1 – Bespaar op afvalkosten

Restafval is één van de duurste afvalsoorten. Papier en karton is bijv. veel goedkoper.

2 – Beter voor het milieu

Veel bedrijfsafval is goed te recyclen. Door het gescheiden aan te bieden, belandt het niet in de verbrandingsoven.

2 – Je bent het verplicht

Produceer je genoeg bedrijfsafval om het te kunnen scheiden, dan ben je dit verplicht.

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.